Alles over flessen bedrukken

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en wees op een hoogte over andere relatiegeschenken, scherpe aanbiedingen en aantrekkelijke acties.

Laat de flesjes water betreffende persoonlijk etiket bedrukken bij de expert. De flesjes water bestaan alang te bestellen

In een vaatwasser. Een drinkfles bestaat uit de fles, ons beker en ons dop. Het is samengesteld uit een paar recyclebare materialen: dit witte gedeelte (de beker) kan zijn gemaakt aangaande ABS en de ‘fles’ en een dop bestaan gemaakt aangaande polypropyleen. Een dop is daar in ons sportversie. In een Dopper, welke jouw mag vullen betreffende 450 ml, uithangen nauwelijks schadelijke stoffen. + Lees meer - Lees minder Drinkfles met juiste capaciteit

Heel wat laten we bedrukken in Oost Europa, zodat we billijk én snel mogen bezorgen. Vraag ons prijsopgave met voor custom made artikelen ofwel wegens grotere aantallen met verschillende wensen.

Nieuwsgierig naar een mogelijkheden en op welke manier onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo doelmatig geoorloofd kan inzetten? Zend je merknaam mee met jouw aanvraag en de ontwerpstudio ondersteunt jou reclame vervaardigen!

Voor wij daadwerkelijk starten betreffende een fabricage sturen wij u dan ook altijd nog een proefdruk toe. Zo raakt u dan ook altijd verzekerd betreffende dit gewenste uitkomst. Pas na uw goedkeuring gaan we van start en geraken een producten zo snel geoorloofd wij u afgeleverd. Bezit u nog vragen en/ofwel wilt u dan ook graag meer informatie? Neem vervolgens rustig contact met ons op. Wij opweg helpen u dan ook graag bovendien!

van 3.11 Bekijk HipFlask heupfles Een HipFlask heupfles is een standaard heupfles met een click here opwindende afwerking. Een heupfles kan zijn kompleet met RVS en beschikt over een mooi afgewerkte schroefdop.

Kunststof drinkflessen met opdruk bestaan relatiegeschenken die bruikbaar en duurzaam bestaan. Ze kunnen lang mee en zorgen dat u ook niet vergeten is. Wij bedrukken de kunststof drinkflessen voor u dan ook en bezorgen ze af daar waar en wanneer u dat wilt opdat u dan ook de relaties kan verrassen.

Ingeval u ons product wilt laten maken ofwel personaliseren bij ons perserij dan hebt u dan ook vaak te vervaardigen met grote minimale afnames en uiteraard enorme investeringen. Right Time private label kan zijn in dit gat gesprongen.

Lenzen flessen (482 Ergebnisse) alles weergeven twintig-60ml miniatuurflessen 100ml lenzen flessen 200ml glazen flessen 250ml lenzen flessen 350ml lenzen flessen 500ml glazen flessen 700ml lenzen flessen met 1000ml - literflessen Korfflessen en grote voorraad lenzen potten Steengoedflessen Bijzondere flessen Flessen

In onze Budget-lijn vind u goedkope flesjes water met ons papieren etiket. Deze flesjes zijn voortreffelijke wegens uniek toepassing en bestaan budgettair zeer vriendelijk, bovendien worden de etiketten gedrukt in Full Colour zodat het niet uitmaakt hoeveel kleuren er gebruikt worden in uw ontwerp.

Uitermate passend voor dit maken betreffende ons briljante eerste indruk, meermaals weer. Drinkwater geeft u dan ook merk of festival een positieve look. Een etiketten zijn 100% krasvast!

Mede door een stevige schroefdop hoeft u dan ook niet bang te bestaan het de dop loslaat. Een AquaBottle drinkflessen worden voorzien met een stevige karabijnhaak betreffende een sleutelring. Een drinkflessen bestaan leverbaar in drie tinten. €

Flesje 330 ml Promotionele flesjes drinkwater voorzien over uw logo ofwel boodschap, afgeleverd in korte 330ml PET-flessen, afkomstig uit een natuurlijke bron. Beschikbaar van 96 flesjes, die flesjes worden geleverd betreffende optionele kleur schroef / bril glazen dop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *